Индустриален сервиз
Индустриален сервиз


Заедно с представяните в България европейски водещи компании, от 1998г. фирма “СЕНИ” ООД е в услуга на модерната заводска поддръжка във всички отрасли на промишлеността. През тези години фирмата е спечелила доверието на много клиенти, които търсят оптимизиране на разходите без компромис с надеждността и безаварийната експлоатация.

Най-добрата атестация за нас са дългогодишните ни клиенти в индустрията и енергетиката - интервю в списание "Енерджи ревю"

Внедрената система за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2015 е изцяло подчинена на ангажимента към нашите клиенти за най-високо ниво на продукта и обслужването на всички етапи от дейността.

ФЛАНЦЕВИ УПЛЪТЛЕНИЯ  МЕТАЛИЧЕСКИ УПЛЪТНЕНИЯ  ТЕФЛОНОВИ УПЛЪТНЕНИЯ

САЛНИКОВИ УПЛЪТНЕНИЯ  САЛНИКОВИ УПЛЪТНЕНИЯ  НАБЛЮДАТЕЛНИ СТЪКЛА

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНИ МАТЕРИАЛИ  КОМПЕНСАТОРИ И МЕКИ ВРЪЗКИ  КОМПЕНСАТОРИ И МЕКИ ВРЪЗКИ

ПОЛИМЕРНИ ПРОДУКТИ И ТЕХНОЛОГИИ  ПОЛИМЕРНИ ПРОДУКТИ И ТЕХНОЛОГИИ  ПОЛИМЕРНИ ПРОДУКТИ И ТЕХНОЛОГИИ

ПОЛИМЕРНИ ПЛЪЗГАЩИ ЛАГЕРИ  ДВИГАТЕЛИ И ДИЗЕЛГЕНЕРАТОРИ  ТРЪБНИ ЗАКРЕПВАНИЯ

 На своите индустриални клиенти “СЕНИ" ООД предлага следните високо-технологични продукти и консумативи:

 

 

Техническата информация и насоките в този раздел се основават на досегашния ни опит и се предоставят напълно добросъвестно, но не могат да служат като основание за гаранционни или други претенции. Данните и стойностите подлежат на проверка от страна на клиента, който единствен може да прецени ефикасността на даден продукт според конкретните работни условия във всеки един случай на приложение.