Промишлена арматура по поръчка

     "СЕНИ"  ООД винаги се стреми да представи най-модерните тенденции в индустрията на разположение на своите клиенти. За да разрешим оптимално Вашите технически проблеми, свързани с промишлената арматура Ви предлагаме възможност крановете да бъдат проектирани и изработени по задание на клиента. Така Вие ще сте сигурни, че доставените кранове ще изпълняват специфични функции, които не се покриват от стандартно произвежданите кранове и ще отговарят изцяло на уникалните работни условия във Вашата инсталация.
 
Уникално изработените кранове по поръчка обикновено се използват при екстремни условия и при изисквания за високо ниво на прецизност - например при големи нива на корозия, екстремни температури и налягания, нулево ниво на вредни емисии и атомни централи. С гаранция за силна инженерна подкрепа и дългогодишен международен опит "СЕНИ" ООД доставя промишлена арматура, проектирана така че предприятията да реализират производствените си цели и да се гарантира максимално ефективно и сигурно функциониране на инсталациите. 
 
По запитване можем да доставим клапани за изработка по поръчка от специални материали, в нестандартни размери и издържащи на нестандартни условия.