J-Flex - Англия и „СЕНИ” ООД – всеобхватният източник за

специални индустриални гумени и еластомерни листи за ламиниращо оборудване

 


 
  J-Flex - Англия е един от европейските водещи производители на  силиконови листови продукти с висока издържливост. Част от тях са Vac-Sil®  мембраните, предпочитани за употреба при ламиниращо оборудване за  формоване и термо-пресоване на фотоволтаични панели, винилно фолио при  дървообработване и композитни продукти за морска и друга употреба.

 

Предимства:

1. Повърхност с едностранна или двустранна импресия, наподобяваща тъкан.

2. Силиконът издържа добре на повторна употреба и е устойчив, когато е изложен на високи налягания и променящи се температури.

3. Силиконът има добра устойчивост на атмосферни влияния, озон, гореща вода, пара с ниско налягане, алкохоли, диетилен гликол и др.

Видове:

  • VAC-SIL® Hi-Performance мембраните са подходящи за вашите производствени нужди
  • VAC-SIL PRO® - нашата оригинална и все още доста популярна силиконова мембрана - комбинираща  висока разтегливост, дълъг период на работа с много цикли за употреба, при контролирани условия и то при много изгодни цени.
  • VAC-SIL EXTREME® - Хомогенен материал комбиниращ специални силиконови компоненти, които са устойчиви на вредното влияние на агресивни летливи киселини при производството на фотоволтаичните панели. Този мембранен материал е извънредно устойчив и увеличава срока на полезност на машините.
  • VAC-SIL LAMI-FLEX® представлява Етилен Винил Ацетат, устойчиво ламиниран с флуоринова повърхност и подсилен с тъканна вложка.

    Силиконовите продукти на J-Flex - Англия са качествено одобрени по BS:EN:IS09001:2008 и са препдпочитаният избор на много производители на оригинално оборудване и потребители на ламиниращи машини по света.

    Като производители и доставчици на еластомерни продукти J-Flex - Англия и „СЕНИ” ООД, всички безопасни силиконови листови изделия могат да бъдат доставени под формата на листи, изрязани гарнитури, отляти уплътнения, екструдирани сечения, надуваеми уплътнения по чертеж на клиента.