J-Flex - Англия и „СЕНИ” ООД – всеобхватният източник за еластомерни листи, включително Micra-Sil® антибактериални силиконови листи и готови компоненти.

Антибактериален силикон хранителна промишленост

J-Flex - Англия и „СЕНИ” ООД се радват на висока репутация от позицията на пазарен лидер в производството и продажбата на специални еластомерни силиконови листови материали, като развиват и пускат на пазара нови продукти, включително Micra-Sil®  антибактериални силиконови листи.

 

 

Micra-Sil® предлага микробна защита и абсолютна чистота на продукта, която е от основно значение за всички сфери, които изискват липса на риск от замърсяване и стерилната чистота в индустрията. Идеален продукт за медицинската, фармацевтичната, хранителната и питейната индустрия. Независимите тестове потвърждават, че предотвратяват растежа на MRSA, E-Coli и салмонела. Продуктът има също одобрение от FDA.

Антибактериален силикон фармацевтична промишленост 

Micra-Sil® антибактериален силикон на листи, предлага предимствата на всички останали еластомерни продукти, като същевременно е в състояние да унищожи бактериите и микробите. Той включва и защита срещу бъдещи замърсявания. Нашият антибактериален силикон на листи е не предизвиква промяна във вкуса, в мириса, като е изцяло нетоксичен  и некорозиращ.

J-Flex - Англия, заедно със „СЕНИ” ООД,  предлагат изрязване на ленти от този тип силиконови листи, както и готови изрязани гарнитури, уплътнения и връзки, изработени според Вашите специфични нужди. Можем да доставим и екструдирани профили, въжета и отляти компоненти от Micra-Sil® антибактериален силикон на листи.

Антибактериален силикон на листи