Основана през 1962, Gambit в момента е водещ полски производител на уплътнителни листи и високотемпературни изолации.

Широките пазарни позиции на Gambit са в резултат не само на отличното качество на предлаганите уплътнителни материали, но също и на услужливата поддръжка и техническа консултация за клиента.

Мисията на компанията е производство и продажба на висококачествени и щадящи околната среда, уплътнителни и изолационни продукти за световния пазар.

Gambit са сертифицирани по система за управление на качеството ISO 9001 и ISO 14001, притежават продуктови сертификати и множество награди, доказващи високото качество на продуктите си.

Сътрудничеството с производители от световна класа (като DuPontTM KEVLAR®, Lapinus Fibres,  Lenzing, Saint-Gobain) гарантира не само високото качество на суровините, но и е предпоставка за постоянното подобрение и развитие на продуктите.

Развойният отдел на Gambit, лабораториите, висококвалифицираните инженери и модерният набор от машини и инструменти са инкубатор за иновации, който позволява предоставянето на ценни продукти и услуги на клиентите на "СЕНИ" ЕООД.

 

 Gambit произвежда и предлага чрез "СЕНИ" следните продукти:

- уплътнителни листи с високи работни параметри

- изрязани готови гарнитури от листи Gambit

- спирално навити, метални, полуметални, обкантени гарнитури

- салникови набивки

- високотемпературни материали (въжета, картони, вакумно-пресовани продукти)

- фрикционни материали (тъкани и пресовани)

 

СЕНИ ЕООД в качеството си на официален представител на Gambit за България, се стреми да допълни асортимента си от качествени и изгодни предложения от уплътнителни листи и гарнитури, необходими за българската индустрия.

Уплътнителните листи на Gambit, основно базирани на NBR, арамидни влакна, графит и други пълнители, допълват гамата от материали за изработка на гарнитури, които да издържат на абсолютно всички работни условия и пренасяни флуиди, като дават сигурност на клиента, че проблемите му по уплътняване на какъвто и да е флуид, могат и ще бъдат решени  от "СЕНИ".