ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Thordon Bearings разбира важността от инженерингова поддръжка при избора на точния продукт за конкретно приложение, неговата прецизна изработка и монтаж. Специалистите и конструкторите на Thordon Bearings, както и дистрибуторите по света, се стремят да работят в тесен контакт с клиентите за осигуряване на иновативен дизайн на лагерните системи, отговарящ или надминаващ техническите изисквания за конкретните приложения.
За всеки проект може да се изработи и предостави пълна конструкторска документация. Thordon Bearings е с многогодишен опит в голям брой индустриални приложения в почти всички индустриални сфери и предоставя пълна техническа и технологична поддръжка в етапите на конструиране, изработка и монтаж.

Основната техническа информация относно избора, конструирането, оразмеряването, изработката и монтажа на лагерите Thordon е посочена в ръководствата „Thordon Bearings Engineering Manual” и „Thordon Bearings Marine Installation Manual”, които могат да се свалят он-лайн от сайта на Thordon Bearings или да се предоставят от „СЕНИ” ООД, в качеството на изключителен дистрибутор за територията на България.