ТЕКСТИЛНИ КОМПЕНСАТОРИ

текстилни компенсатори

 

Текстилните компенсатори са подложени на значителни натоварвания присъщи за съответната инсталация и имат задачата надеждно да поемат различни, а често и комбинирани движения, усуквания и вибрации в аксиална, напречна и ъглова посока.

Основна сфера на приложение на текстилни компенсатори са съдове и тръбопроводи с газообразни флуиди, димоходи, котли, течки за насипни суровини, вибросита и др. Различни комбинации от материали в структурата на текстилния компенсатор и изолационната възглавница дават възможност за работа при температури до 1200 °С и налягане до 0,5 bar.

 

Размерите и работните условия в индустрията са прекалено разнообразни и това прави невъзможно предлагането на стандартни текстилни компенсатори. Ето защо поставяме акцента върху работата по поръчка и индивидуален проект за всеки текстилен компенсатор.

 

 

Най-важна предпоставка за оптимална конструкция на текстилен компенсатор са точните технически данни от клиента относно: монтажни размери, реална температура и налягане, вид, състав и скорост на флуида, движения в работни условия. За целта предоставяме за попълване изчерпателен въпросник, който обхваща всички важни параметри необходими за проектирането на текстилния компенсатор.

 

Моля попълнете приложения по-долу въпросник за текстилни компенсатори, за да прецизираме нашето предложение!

ВЪПРОСНИК

Предлагаме още:


Метални компенсатори

Металшлаух

Еластомерни компенсатори

Гумени компенсатори

Каталози Frenzelit  Каталози BHC Jilove  
Frenzelit® BHC Jilove® GIORGI ENGINEERING® Srl