J-Flex - Англия и „СЕНИ” ООД  всеобхватният източник за силиконови листи, засичани от метален детектор.

силикон метален детектор    силиконови листи метален детектор

J-Flex - Англия и „СЕНИ” ООД се радват на висока репутация като пазарен лидер в производството и продажбата на специални гумени и силиконови продукти, като развиват и пускат на пазара нови продукти, включително силиконови листи, засичани с метален детектор.

Това потвърждава твърдението, че предлагаме не само стандартни стоки, а наистина нови, специално проектирани продукти.

Засичаните с метален детектор силиконови листи от J-Flex, съдържат частици и съставки, които са откриваеми от сканиращо оборудване и метални детектори, така че да не се допусне замърсяване от еластомерни частици в храните, напитките и във фармацевтичната продукция.

Забележка: Силиконовите листи, засичани от метален детектор от J-Flex - Англия и „СЕНИ” са надеждно произведени от одобрени съставки, обработени така че да отговарят на изискванията на FDA.

 J-Flex - Англия, заедно със „СЕНИ” ООД  предлагат изрязване на ленти от този тип силиконови листи, както и готови изрязани гарнитури, уплътнения и връзки, изработени според Вашите специфични нужди. Можем да доставим и екструдирани профили, въжета и отляти компоненти от силикон, засичан с метален детектор.

Всички продукти на J-Flex - Англия, включително силиконовите листи, засичани с метален детектор, могат да бъдат доставени с или без високо температурно, чувствително на налягане самозалепващо се покритие.

Можете да разгледате продуктовите листи, за по-подробна информация за силиконовите листи, засичан с метален детектор:

·                     Metal Detectable Silicone Rubber Sheet Blue FDA Compliant Calendered Sheet Grade: ST

·                     Metal Detectable Silicone Rubber Blue FDA Compliant – Moulded Sheet and Extrusion Grade

·                     Metal Detectable Silicone Sponge – Quality: MDSP1043 – Sheet and Extrusion Grade