J-Flex - Англия и „СЕНИ” ООД – всеобхватният източник за производство и доставка на  еластомерни листи от Viton®  / Витон и флуороеластомерни продукти.

   J-Flex - Англия и „СЕНИ” ООД се радват на висока репутация от позицията на пазарен лидер в производството и продажбата на специални еластомерни листови материали. Това означава, че предлагаме наистина широк асортимент от тях - не само масовите артикули, както всички останали доставчици, НО и наистина специални материали като Viton® / Витон и флуороеластомерни продукти.

     В областта на Viton® / Витон и флуороеластомерните /FKM/ листи, J-Flex и „СЕНИ” ООД имат малко съперници с толкова голям асортимент и то в наличност.  

 

 

 

J-Flex - Англия, заедно със „СЕНИ” ООД, предлагат изработка на ленти от листов материал, готови изрязани гарнитури и уплътнения. Всички листови продукти, могат да бъдат доставени с или без високотемпературно самозалепващо покритие.

Специални продуктови модификации, могат да бъдат отляти или пресовани под формата на листи от материали като:

  • Viton® F; GF; GLT; Extreme
  • Alfas™
  • Цветове – Червен, Зелен, Кафяв Viton®
  • Мембрана от Viton®:  дебелина 0.25mm (+/-0.08)

Опитът, добит от нашето стратегическо партньорство Ви гарантира, че имате достъп до производствен екип, който познава перфектно процеса на изработка и го е издигнал до нивото на изящно изкуство. В завършек J-Flex - Англия и „СЕНИ” ООД разполагат с едни от най-големите наличности на оригинален Viton® и флуороеластомерни листи в Европа, което означава, че можете да ги закупите веднага, без да има нужда да влагатете парите си в складова наличност за дълги периоди.

                       Витонови листи

 Viton® е регистрирана търговска марка на DuPont Performance Elastomer.