J-Flex - Англия и „СЕНИ” ООД – всеобхватният източник за производство и доставка на специализиран листов гумен материал, включително тънки мембрани от силикон, EPDM, нитрилна гума и неопренови листи, Витон и др.

 

  

Сега и ултра-тънки силиконови мембрани - ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

      J-Flex - Англия и „СЕНИООД се радват на висока репутация от позицията на пазарен лидер в производството и продажбата на специални еластомерни листови материали. Това означава, че предлагаме наистина широк асортимент от тях - не само масовите артикули, както всички останали доставчици, НО и наистина специални материали като тънки мембрани от EPDM, нитрилна гума и неопренови листи.

       Повечето от нашите конкуренти се провалят при производството на тънки силиконови мембрани. Клиентите избират нас поради множество съображения - като едно от тях е следното: Когато Вие желаете да Ви бъдат доставени и изисквате спецификация за дебелина 0,3 мм, Вие получавате наистина 0,3 мм. Нашите 0,5 мм са точно 0,5 мм, нашите 0,8 мм са ..... вече схващате J.

   Прецизност при производствения толеранс и допуск са една от причините, поради която нашите клиенти се връщат отново след време, за да изберат пак тънките мембранни материали - и още много други артикули!

·         0.3mm дебелина (+/-0.05) – 40° Shore Неопренови листи

·         0.5mm дебелина (+/-0.075) – 60° Shore Неопренови листи

·         0.5mm дебелина (+/-0.075) – 70° Shore Листи от нитрилна гума

·         0.5mm дебелина (+/-0.10) – 65° Shore EPDM. листи

·         0.8mm дебелина (+/-0.10) – 40° & 60° Shore Неопренови листи

·         0.8mm дебелина (+/-0.10) – 70° Shore Листи от нитрилна гума

·         0.25mm дебелина (+/- 0.08) – Viton® Sheet – по поръчка 

      Всички J-Flex силиконови мембрани са базирани на сложни спецификации, с физични свойства съгласно съответните Британски стандарти за повторна употреба.

      J-Flex - Англия, заедно със „СЕНИ” ООД, предлагат изработка на гумени ленти от листов материал, готови изрязани гумени гарнитури и гумени уплътнения. Всички гумени листови продукти, могат да бъдат доставени с или без високотемпературно самозалепващо покритие.

    Опитът, добит от нашето стратегическо партньорство Ви гарантира, че имате достъп до производствен екип, който познава перфектно процеса на изработка и го е издигнал до нивото на изящно изкуство. Ако имате нужда от наистина тънки мембрани от силикон, EPDM, нитрилна гума и неопренови листи, Витон и искате да са произведени от пазарният лидер - ние разполагаме с големи наличности от тези листи - така, че да не Ви се налага да ги поддържате на склад.

           Моля разгледайте продуктовите листи за тънки мембрани от силикон, EPDM, нитрилна гума и неопренови листи, Витон