Производство на О-рингове по поръчка

СЕНИ разполага с огромен асортимент от О-пръстени. В допълнение, ние можем да произведем за вас изделия, които няма да намерите другаде, по специална поръчка, само за Вас, и то за много кратки срокове - всичко това на разумна цена, като еднократна поръчка или серийно производство.


 

Не можете да откриете, това което търсите в нашия асортимент? Това не е проблем - поръчковата изработка на О-пръстени ще покрие всички Ваши специални изисквания. Дори най-неконвенционалните уплътнения и о-пръстени могат да бъдат индивидуално изработени чрез специализирано изработване на еластомерната смес, проектиране и изработка на О-пръстените на място. При обширния избор от материали със свойства по Ваш избор - изработката е въпрос на броени дни. Единични бройки или в серийно производство - това е предложение, което други производители не могат да направят. Още нещо, което ще се радвате да чуете: нека разгледаме въпроса и от Ваша гледна точка! Поръчковото производство на о-пръстени при СЕНИ струва по-евтино, отколкото си мислите. 

 

Специални услуги

Освен нашите безплатни услуги към предлаганите О-пръстени, включващи безплатна консултация за приложението им, в нашия технически отдел ние предлагаме и следните допълнителни услуги:


•   сертификация съгласно to EN 10204
•   специална опаковка, индивидуална опаковка
•   Индивидуално брандиране
•   Цветова кодировка и пакетиране на О-пръстените
•   специална обработка с: моликот, графит, тефлон, силикон, промивка в дейонизирана вода, обработени повърхности
•   100% оптичен механичен контрол