BELZONA ® СЕРИЯ 3000

Хидроизолационни мембранни системи за ремонт и защита на сгради и конструкции


Belzona® 3111 Flexible Membrane

Гъвкава хидроизолационна система
Причината за влошаване на покривната хидроизолацията е в периодичните промени на   атмосферните условия. С непроникаемостта си за течности, но с възможност да пропуска водните изпарения отвътре навън (възможност на покритата площ да „диша”), този продукт предлага решение за предотвратяване на течове от покривнните конструкции и за хидроизолация в основата на метални съдове върху бетонни/битумни основи. Belzona® 3111 също осигурява:
  • Универсална приложимост
  • Устойчивост на променливи атмосферни влияния
  • Пожаробезопасност
  • Дълготрайно олекотено хидроизолационно покритие
  • Лесна поправка, когато има повреда
Опаковка:
15 l
Одобрения:
BBA, Chrysler Corporation, USDA, General Motors, Ford
Изтегли брошура:

Belzona® 3121 MR7

Хидроизолационна система за спешни ремонти
Този продукт предлага изключителна защита за всички съществуващи структури и е устойчив към резки температурни промени. Това го прави еднакво ефективен върху битумни, циментови или метални повърхности. Създаден за спешно изграждане на хидроизолационни покрития при всякакви метеорологични условия, Belzona® 3121 е система свързваща се практически с всякакви материали, без необходимост от поддържащи механични закрепвания.

Опаковка:

1 l, 4l

Одобрения:

USDA, General Motors, Ford, Lead Sheet Association, Nuclear Power Industry(DBA Tested)

Изтегли брошура:

Belzona® 3211 Lagseal  

Продукт за защита на изолации
Осигурявайки несравними възможности за запечатване и защита на всички видове топлоизолация, този продукт се нанася в два слоя и се подсилва с лента от стъкловлакно. Микропорестата му структура позволява да бъде нанесен и върху влажни повърхности, запазвайки изолацията суха и ефективна. Подходящ за използване при:
  • Паропроводи
  • Изходни колектори
  • Резервоари и съдове
  • Котли

Опаковка:

16 kg

Одобрения:

Bureau Veritas, General Motors

Изтегли брошура:


Belzona® 3411 - нов продукт  

Продукт за защита от влага и корозия на фланци и болтови съединения
 

Двукомпонентна система без растворители, лесно снимаща се, използвана за защита от влага и предотвратяване корозията на фланцеви и болтови съединения. Използва се в съчетание с продукта Belzona 8411 за осигуряване на  оптимална защита от коррозия и лек достъп до болтовете и фланците при обслужваща необходимост. Област на приложение: стоманени фланци, крепежни съединения и тръбни секции.
 

Опаковка:

645 gr.

Изтегли брошура: