BELZONA® СЕРИЯ 4000 
Магмени материали за ремонт и защита на бетонни конструкции от абразия, ударно и химическо въздействие

Belzona® 4111 Magma-Quartz
 
За ремонт и обмазване на бетон

Този продукт има изключително разнообразни приложения и e доказано дълготрайно решение при ремонта и защитата на бетон. Използва се при най-специфични ситуации като възстановяване, нивелиране, залепяне, обмазване или препокриване. Осигурява също така защита срещу абразия, удари, вибрации и химическо въздействие.
 Опаковка:
15 кg
Одобрения:
USDA, General Motors, GE Nuclear Energy, Ford, Florida Department of Transport, Rode Island Department of Transport
Изтегли брошура:
Belzona® 4131 Magma-Screed
 
За препокриване на бетон
 
Двукомпонентна система, съдържаща специална агрегатна смес, включена в полимери и олигомери с висока молекулна маса. Продуктът, след окончателна полимеризация, осигурява отлична защита на бетонни повърхнини от абразия, ударно въздействие, вибрация и химическа атака. Предназначен за ремонт и доизграждане на повредени бетон и камък, Belzona 4131 също така може да се полага и към метални повърхнини.
Опаковка:
20 kg
Одобрения:
USDA 
Изтегли брошура:
 
Belzona® 4141 Magma-Build
 
Покритие за защита на бетон
 
Този продукт, специално създаден като олекотена система за вертикални и таванни ремонтно възстановителни операции върху бетон и камък, позволява дълготрайни ремонти да се извършват бързо и лесно, без кофражиране и с минимално необходимо оборудване.
Опаковка:
8 kg 
Одобрения:
USDA 
Изтегли брошура:
 
Belzona® 4151 Magma-Quartz Resin
 
Лек материал за вертикални и таванни ремонти
Двукомпонентнa система от смоли с цвят на слонова кост, която лесно се оцветява и притежава отлична адхезия към строителните повърхности. Този продукт осигурява здраво цялостно покритие, подходящо за защита на повърхности, подложени на химическа атака и абразия. Осигурява здраво и безшевно покритие, подходящо за защита от прах и химикали при тежки условия на работа. Идеален за заливане или като допълнително покритие върху Belzona® 4111 (Маgma-Quartz) и Belzona® 4131 (Маgma-Screed).
Опаковка:
1,375 kg / 4,95 kg
Одобрения:
USDA 
Изтегли брошура:
Belzona® 4181 AHR Magma-Quartz
 
Устойчива на температура или неорганични киселини система за ремонт и покритие на бетон
Всеки път когато след киселинно въздействие или механична повреда възниква необходимостта да се ремонтира или защитава бетонна повърхност, този продукт решава проблема. Той притежава уникалната способност да формира слой като защитна повърхностна бариера, която увеличава своята киселинна устойчивост впоследствие при експлоатация. Освен това, когато е изложен на топлина, специалната химическата формула на продукта образува плътно свързана полимерна матрица, която запазва здравината си при високи температури.
Опаковка:
15 кg
Одобрения:
USDA 
Изтегли брошура:
 
Belzona® 4311 Magma CR1
 
Химически устойчиво покритие
Високоефективно покритие за защита от химически атаки с възможност за здраво и дълготрайно свързване към почти всички материали, включително:
 • Метали
 • Бетон
 • Фибростъкло
 • Тухли
 • Плочки
 • Стъкло
Опаковка:
1,5 кg
Одобрения:
USDA, United State Testing, Degussa, Elf Atochem, Rode Island Department of Transportation, Paper Board Industries Co.
Изтегли брошура:
Belzona® 4341 Magma CR4
 
Високотемпературно покритие, устойчиво на неорганични киселини
 
Belzona 4341 разширява гамата на продукти Belzona за решаване на проблеми с киселинната устойчивост в зони на производството работещи при високи температури, а със свойството си за допълнителна полимеризация се осигурява изключителна защита от горещи неорганични киселини.
 Опаковка:
1,5 кg
Одобрения:
USDA
Изтегли брошура:
 
Belzona® 4411 Granogrip
 
Противоплъзгащо покритие
Като доказана система за обезопасяване на трафика срещу хлъзгане, продуктът осигурява безопасна работна среда, трудно износване, дълготрайно свързване към всякакви повърхнини и приложение в най-различни обстановки, включително:
 • бетонни рампи
 • товарни площадки
 • стъпала
 • промишлени пътеки
 • метални платформи
 • покриви на резервоари
 • теракот
 • дървени площадки
Опаковка:
800 g
Одобрения:
USDA, General Motors, Ford, Florida Department of Transport, Paper Board Industries Co.
Изтегли брошура:
Belzona® 4521 Magma Flex-Fluid
 
Еластичен пълнеж за разширителни фуги
 
Продуктът е създаден за осигуряване на еластичен пълнеж при ефективното уплътняване на конструкционни и разширителни фуги. Този нискомодулен материал лесно се разширява или свива в съответствие с нормалните термични движения на сгради и структури, обезпечавайки минимален стрес в зоните на залепване и максимален експлоатационен живот.
Опаковка:
1,7 kg
 Изтегли брошура:
 

Belzona® 4154
 
Икономична ситема за ремонт на обрушен бетон с подръчни пълнители
 
Двукомпонентна епоксидна система с цвят на кехлибар, предназначена за използване с намиращ се на място подръчен агрегат (пълнеж) при ремонт и препокриване на бетонни или каменни повърхнини, повредени от удар, вибрации, химикали или неблагоприятни атмосферни влияния. Създадена като евтина ситема за  възстановяване при обемни ремонти.  Трябва да се отбележи, че продуктът трябва да се препокрие с друг материал на Belzona. Облати на приложение:  ремонт и възстановяване на структири направени от бетон, тухли, мрамор, камък, др.
Опаковка:
1,37 kg, 4,95 kg, 72 kg, 77 kg.
 Изтегли брошура:
 
Belzona® 4331
 
Химическо устойчиво покритие за горещи органични киселини
 
Високоефективно двукомпонентно изолационно покритие, разработено специално за защита на оборудването от въздействие на горещи органични киселини, такива като оцетната киселина, но и с отлична устойчивост към широк спектър от други химически вещества. Материалът е предназначен за експлуатация в условията на постоянно потопено състояние при температури до 60°C. Област на приложение: киселинно подпорни стени, дренажи и канали за химикали, зони за зареждане / разтоварване на химикали, фундаменти на помпи, корпуси на помпи, резервоари, проходи  (при използване съвместно с противоплъзгащи агрегати), др.
Опаковка:
1,5 kg
 Изтегли брошура:
 
Belzona® 4351
 
Химически устойчиво защитно покритие за работа в постоянно потопено състояние
 
Високоефективно, двукомпонентно, не съдържащо разтворители бариерно покритие с висока  устойчивост към широк спектър от химически вещества. За оптимални резултати Belzona 4351 трябва да се подложи на отгряване при 80 - 100°C. По този начин ще бъде осигурена максимална устойчивост към химически реагенти. Материалът е предназначен за експлоатация в условията на постоянно потопено състояние при работни температури до 60°C.
Опаковка:
1 kg
 Изтегли брошура:
 
Belzona® 4361
 
Химически устойчиво защитно покритие за киселини и основи
 
Гъвкаво, високоефективно, двукомпонентно, бариерно покритие с отлична устойчивост към широк спектър от химически вещества, особенно към киселини и основи. Температурният диапазон на изпозване на продукта в сухи среди е между +130°C / -40°C. Области на приложение: зони с локализация на химикали, киселинни подпорни стени, дренажи и канали за химикали, зони на зареждане / отвеждане и съхранение на химикали, фундаменти на помпи, корпуси на помпи, резервоари, проходи  (при използване съвместно с противоплъзгащи агрегати), др.
Опаковка:
1,5 kg 15 kg
 Изтегли брошура: