BELZONA® SuperWrap
Композитна система за ремонт течове на тръбопроводи съответстваща на стандартите ISO/ASME
Квалифицирано решение за композитен ремонт, което възстановява здравината на износени или пробити метални повърхнини. Системата е алтернатива на традиционните заваръчни ремонти като гъвкав инженеринг, осъществяване ремонта на място и без никакви огневи операции. Belzona® SuperWrap е подходяща за изтънели стени и дефекти по стените на водопреносни системи от клас 1, критични системи за безопасност от клас 2 и системи за пренос на въглеводороди от клас 3.
Опаковка:

1 kg, 2 kg, 5 kg

Одобрения:  
Повече за системата:

 


BELZONA® 7111 Industrial Grade - Нов продукт
Композитна система за разливане при монтаж и ремонт по фундамента и укрепване на оборудване.

Икономичен двукомпонентен, на 100% тверд композит за монтаж и ремонт на фундамент, за масивно изливане при укрепване на оборудване. Материалът е устойчив към физически и термични натоварвания, възникващи при работа на оборудоване в морски и промишлени условия. Този несвиваем комппзит се характеризира с отлично съпротивление на удар и якост на натиск. Материалът трябва да се полага при стайни температури от 13°C до 35°C. Области на приложение: материалът е подходящ идеално за прилагане при следното оборудване – дизелови двигатели, газови двигатели, помпи, генератори, компресори, редуктори, лагерни кутии, друго оборудване.
Опаковка: 6,95 kg
Одобрения:  
Повече за системата:

BELZONA® 7111 Marine Grade - Нов продукт
Композитна система за разливане при монтаж и ремонт по фундамента и укрепване на  морско оборудване.

Икономичен двукомпонентен, на 100% тверд композит за монтаж и ремонт на фундамент, за масивно изливане при укрепване на оборудване. Материалът е устойчив към физически и термични натоварвания, възникващи при работа на оборудоване в морски и промишлени условия. Този несвиваем комппзит се характеризира с отлично съпротивление на удар и якост на натиск. Области на приложение: материалът е подходящ идеално за прилагане при следното оборудване – дизелови двигатели, газови двигатели, помпи, генератори, компресори, редуктори, лагерни кутии, друго морско оборудване
Опаковка: 6,95 kg
Одобрения:  
Повече за системата:

 


BELZONA® 9811  - Нов продукт
Алуминосиликатни плочки за абразиво устойчива облицовка.

Това е алуминосиликатна плочка, доставяна на еластична настилка, която лесно се закрепва към повърхността за създаване на издръжлива, устойчива на абразия облицовка, способна да покрие най различни контури. Тези плочки се закрепват и заливат с помощта на материалите Belzona® за защита на оборудването от силно абразивно износване. Belzona® предлага широк спектър от материали за закрепване и заливане на плочите, в зависимост от условията за експлоатация и профила на поверхността.

Опаковка: алуминосиликатни плочки
Повече за системата: