МЕТАЛНИ ГАРНИТУРИ

SPETECH® - Полша присъства от 1991г. сред водещите производители на метални гарнитури за индустрията. Номенклатурата на компанията включва:


Спирално навити метални гарнитури

СПИРАЛНО-НАВИТИ МЕТАЛНИ ГАРНИТУРИ 

 

Метални гарнитури за топлообменници

МЕТАЛНИ ГАРНИТУРИ ЗА ТОПЛООБМЕННИЦИ

 

Метални пръстени RTJ

МЕТАЛНИ ПРЪСТЕНИ RTJ

 

Метални гарнитури рифеловани

МЕТАЛНИ ГАРНИТУРИ - РИФЕЛОВАНИ

 

 

 

   SPETECH® - Полша прилага в своите разработки най-модерни технологии, което е видно от многото отличия, както и от инвестициите в изследователския център на фирмата и обучението на персонала. Производството на метални гарнитури е разположено в модерна фабрика оборудвана с най-съвременни напълно автоматизирани системи за постоянен контрол, модерни машини за плетене на набивки, автоматизирано производство на пресовани графитни пръстени в големи серии, модерен CNC струг, водно рязане с цифрово управление.

  SPETECH® прилага система за управление на качеството сертифицирана съгласно ISO 9001 от TÜV Rheinland. Компанията притежава сертификат от Полския технически надзор за своя производствен процес и за научно-изследователската си лаборатория, като в същото време е единствения полски член на Европейската уплътнителна асоциация (ESA).
В качеството си на изключителен дистрибутор на SPETECH® за България СЕНИ ООД предлага на своите клиенти:

 

 

 

 

 

 

Техническа консултация по всеки аспект от подбора и приложението на метални гарнитури.

Стандартни и нестандартни метални гарнитури – изработка и доставка на размери по EN(DIN), ANSI, ГОСТ,  както и по размери на клиента. 

Изчисления на фланцеви връзки – натегателен момент, повърхностен натиск, якост на болтове при монтажа на метални гарнитури. 

ЗАПИТВАНЕ

ЗАПИТВАНЕ

КАТАЛОГ

КАТАЛОГ

 

Продуктовата гама на SPETECH® включва още:

PTFE гарнитури и пликове за гарнитури
Графитни пръстени и салникови пакети
Салникови набивки за помпи и арматура
Наблюдателни стъкла за нивомерни колонки