Морски технически магазин

Фирма “Лализас Марин БГ”ООД е частна фирма създадена през 2005г. и е наследник на Морски технически магазин “СЕНИ”, отворен през 1999г. със собственици инж. Ангел Анегностиев и инж.Сергей Василев - корабни главни механици.

Фирмата е Франчайзинг формация на “Lalizas” специализирана в прeдлагането на оборудване за яхти и кораби , технически и спасителни средства произведени или предлагани с марката “Lalizas”

Във фирмата работят млади хора с висше техническо образование и интереси във ветроходството,което е допълнителна предпоставка за професионално обслужване в съответствие с възприетите международни норми и правила на корабоплаването.

Във фирмените магазини можете да намерите:

  • Спасително оборудване
  • Навигационно оборудване
  • Облекла и обувки
  • Надуваеми лодки и двигатели
  • Радио оборудване и електроника
  • Аксесоари за лодки и двигатели

Продуктите на “ Lalizas “са добре познати и на нашия пазар и се наложиха като марка за качество на морско оборудване.

Фирма “Лализас Марин БГ” ООД е оторизирана на територията на страната да извършва оглед , изпитание и освидетелстване на спасителни средства на всички продукти на тази марка като за тази цел ние имаме оторизирана Станция за освидетелстване на спасителни средства.За правилното протичане на този процес преди сключване на договора с гръцката фирма “Lalizas“ , служителите на “Лализас Марин БГ” ООД преминаха курс на запознаване и обучение със стандартите на работа.

Разпространението на продуктите с марката “ Lalizas “се осъществява посредством веригата магазини “Marina Stores” в Европа, Австралия и Южна Африка. Фирмени магазини има в градовете Варна , Бургас и Русе. Наша стока може да се закупи от дилърската мрежа  в градовете София, Пловдив,Видин,Кърджали , Созопол и Балчик.

За големи заявки фирмата осигурява доставка със собствен транспорт.