Последни новини

15 годишна гаранция

15 годишна гаранция предоставя Thordon Bearings за своите лагери (виж информацията)

 

Инвестирайте в сигурността

Двигателят е сърцето на всеки плавателен съд. Новият двигател означава повече от сигурност, надежност и икономичност. Тази информация касае смяната на Вашият стар двигател с нов. Ще Ви напътстваме по време на целия процес, ще Ви посъветваме при избора. Моля, вижте информацията

 


Как да се грижите най-добре за Вашият двигател

Това ръководство обяснява повечето неща, които трябва да се проверят и извършат преди да пуснете на вода Вашата яхта и преди да я зазимите. Отнема малко време, а същевременно удължава живота на Вашият двигател. Как да се грижите най-добре за него - моля, вижте информацията

 


Подобряване КПД на помпено оборудване

Икономически ефективен подход на Belzona за подобряване характеристиките на помпеното оборудване(вижте информацията)

 


Volvo Penta Green Commitment - Да помислим за околната среда

Намаляване замърсяването на околната среда е предизвикателство в глобален мащаб. Революционните пропулсивни системи и съвременните двигатели на Volvo Penta предоставят значително намаляване на вредните емисии. Volvo Penta Green Commitment - Да помислим за околната среда -  Engine Environmental Technology & Drive Systems.

 


Volvo Penta IPS

Вижте повече за революционната пропулсивна система Volvo Penta IPS - Inside StroryProven Success

 


"Right Choice" - Оригинални Volvo Penta резервни части за по-стари двигатели

Ако сте дългогодишен собственик или наскоро сте закупили стар двигател Volvo Penta, нашата програма "Right Choice", където сме подбрали най-използваните резервни части за по-стари двигатели, Ви дава възможност да ги закупите на цени намалени с до 35% - за повече информация - "Right Choice"

 


Гранични катери задвижвани с Volvo Penta

Главна дирекция „Гранична полиция” получи 6 нови патрулни катера за наблюдение и контрол на международния плавателен път в българската част на река Дунав. Катерите са задвижвани с по два дизелови двигатели последно поколение Volvo Penta D11A-C EVC-C, всеки по 670 к.с.
Имената на новите кораби са „Видин”, „Лом”, „Никопол”, „Свищов”, „Русе” и „Силистра”. Те са с дължина 14 м., ширина 4 м., 12-тонни, бързоходни, маневрени и икономични. Построени са в Естонската корабостроителница “Baltic Workboats”. Разполагат със съвременно навигационно, комуникационно и специално оборудване. Освен тези 6 плавателни съда, Граничните служби във Варна и Созопол, на брега на Черно море, също се сдобиха с по един такъв катер.
Гаранционното и следгаранционното обслужване на катерите ще се извършва от оторизирания сервиз на фирма Сени ООД, Volvo Penta Център за България.

 

 

 

Обновен електронен магазин

Посетете обновеният интернет магазин на фирмата.В него ще намерите голямо разнообразие от  продукти , необходими за оборудването и безопасността на Вашия плавателен съд.На страницата на магазина ще намерите полезна информация относно изискванията на Морска администрация към оборудването на плавателните съдове, можете да изтеглите каталози на предлаганите марки. Посетете ни на адрес  www.morskimagazin.com

 

Нов сайт за лодки

Имаме удоволствието да Ви представим новият интернет сайт за надуваеми лодки GRAND на български език. В него ще откриете голямо разнообразие от модели и размери надуваеми лодки,полезни съвети за избор на походяща лодка, каталози и ценови листи,ценови калкулатор за избор на оборудване и още много полезни съвети и видео материали.

Посетете ни на  www.grandlodki.com

 

 

Vovlo Penta представя двигател с комбинирано гориво

Тази зима Volvo Penta ще представи на пазара мощен 16-литров двигател с комбинирано гориво – дизел и природен газ. Той е предназначен за петроло- и газодобиващите индустрии и други мобилни и стационарни установки за продължителна експлоатация.
Захранван от прецизно съчетание на природен газ и дизелово гориво, новият TWG1663GE осигурява нисък разход, висока мощност и отговаря на всички стандарти за вредни емисии.

 

Posidonia 2014

 

От 02 до 06 Юни 2014г., в рамките на международното изложение Posidonia, бяха представени продуктите и сервизните услуги на фирма "Сени" ЕООД, на щанда на Морски Клъстър България. Фирма "Сени" e утвърден партньор на корабособственици и агенции, работещи в района на Черноморските пристанища Варна, Бургас, Констанца, както и пристанищата по река Дунав.

 

Volvo Penta Пролетна Кампания 2015

С наближаването на активния сезон, фирма Сени ООД, Volvo Penta Център за България представя на Вашето внимание нашата нова "Marine Leisure Spring Campaign 2015". Тя се състои в отстъпка от 15% от цената на всички консумативи за двигателите и движителите, необходими за подготовката им за сезона, а това са: масло (двигателно, трансмисионно, хидравлично), филтри, маншони, импелери, цинкови протектори, ремъци, термостати, свещи, дистрибуторни капачки, антифриз. Така също в кампанията са включени всички винтове, предлагани от Volvo Penta.
По този начин ние искаме да Ви предложим най-добрия вариант да използвате оригиналните резервни части на Volvo Penta. Така Вие ще сте сигурни, че Вашият Volvo Penta двигател и движител ще работят най-опитамално и най-икономично.

За части, които не са на склад, кампанията важи само за стандартни поръчки (10-12 дни).

Кампанията е валидна до 30.04.2015.

Подробна информация относно това, как да се грижите най-добре за Вашият двигател, може да откриете тук.

За повече информация относно нашата "Marine Leisure Spring Campaign 2015" може да се свържете с нас.

Интервю в списание Енерджи Ревю

Интервю в списание Енерджи Ревю - СЕНИ ООД,  Индустриален сервиз:

Най-добрата атестация за нас са дългогодишните ни клиенти в индустрията и енергетиката

Резервни части Volvo Penta - вече с две години гаранция

Оригиналните резервни части и аксесоари Volvo Penta, които са монтирани от оторизиран Volvo Penta сервиз, вече имат 24 месечна гаранция - моля вижте информацията

Пролетна кампания Volvo Penta 2017

С наближаването на активния сезон, фирма Сени ООД, Volvo Penta Център за България представя на Вашето внимание нашата нова "Marine Leisure Spring Campaign 2017". Тя се състои в отстъпка от 15% от цената на всички консумативи за двигателите и движителите, необходими за подготовката им за сезона, а това са: масло (двигателно, трансмисионно, хидравлично), филтри, маншони, импелери, цинкови протектори, ремъци, термостати, свещи, дистрибуторни капачки, антифриз.
По този начин ние искаме да Ви предложим най-добрия вариант да използвате оригиналните резервни части на Volvo Penta. Така Вие ще сте сигурни, че Вашият Volvo Penta двигател и движител ще работят най-опитамално и най-икономично.

За части, които не са на склад, кампанията важи само за стандартни поръчки (10-12 дни).

Кампанията е валидна до 31.05.2017.

Подробна информация може да откриете тук.

За повече информация относно нашата "Marine Leisure Spring Campaign 2017" може да се свържете с нас.

Volvo Penta Център с обновена сервизна база

През август тази година фирма "Сени" ООД успешно завърши проекта "Подобряване на условията на труд в базата за ремонт", реализиран благодарение на Фонд "Условия на труд".

"За нас е удоволствие и приоритет да бъдем в крак с новостите в бизнеса в България. В качеството си на Volvo Penta Център България, фирма СЕНИ ООД винаги се е стремяла да посреща високите европейски изисквания на Volvo Penta. Ние желаем нашите служители да се чувстват безопасно и комфортно по време на работния процес." - каза г-н Ангел Анегностиев, собственик и изпълнителен директор на "Сени" ООД.


Интервю в списание Капитал

Представяме ви обстойно интервю със собственика на "Сени"ООД в бизнес изданието на в-к "Капитал", представящо едни от водещите фирми в гр.Варна:

Ние знаем от какво се нуждае един кораб.