Предлагаме широка гама от промишлена арматура в различни категории: стандартна спирателна промишлена арматура, кранове от специални материали, за екстремни условия и в нестандартни размери, задвижки за кранове, фитинги и фланци, клапани за изграждане на водопроводни и газопреносни системи с високо качество на конкурентни цени. 

Регулиращите клапани контролират температура, налягане, дебит и др. , предотвратявайки екстремни натоварвания в инсталацията и прилежащите й устройства. 

Редуциращите клапани се използват за намаляване и регулиране на налягането на пари, води и технически газове в съответните инсталации.

Според задвижването, спирателните вентили могат да бъдат, задвижвани с електрически задвижки, пневматични задвижки, хидравлични задвижки и задвижки с цифров контролер или други задвижващи механизми, както и с ръчно управление (с редуктори за по-големите бътерфлай клапи и спирателни кранове).

"СЕНИ" ООД работи с водещи европейски производители, с които е изградила дългогодишни отношения, за да предостави на клиентите си надеждна и точна доставка на необходимата им промишлена арматура.

По запитване можем да доставим кранове изработени по поръчка от специални материали, в нестандартни размери и издържащи на нестандартни условия.

 
В случай, че желаете да направите запитване във връзка с Вашите конкретни потребности от промишлена арматура, моля попълнете въпросника ни за да прецизираме технически точните Ви нужди и го изпратете по факс на 052/698 606 или емайл на industry@senyltd.com

ВЪПРОСНИК ПРОМИШЛЕНА АРМАТУРА