"СЕНИ" ООД с подкрепата на  J-Flex  - Англия са пазарен лидер с висока репутация като специалист в производството на специализирани еластомерни и гумени продукти. Това се потвърждава и от огромния асортимент от силиконови листи, предлагани на склад, които включват:

 

 Червен силикончервен силикон тъканна вложка

· Червен силикон, бял силикон, прозрачен силикон, черен силикон и син силикон, с твърдост по Shore 60°, подходящи за хранителни продукти. 

· Прозрачен силикон с твърдост по Shore 40°

· Vac-Sil® качествени мембрани

· Син силикон с частици за засичане с метален детектор

· Жълт или син силикон Micra-Sil® с антибактериални свойства

· Силиконови листи, обработени с платина

· Силиконови листи с пореста структура

Моля отбележете, че всички изброени по-горе силиконови листи са произведени от одобрени съставки, обработени така че да покрият високите изисквания на Американската Агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA) и да бъдат използвани в хранителната и фармацевтичната индустрия без риск.

Използвайки нашия дългогодишен опит в еластомерните гумени продукти можем да Ви предложим листов материал от следните видове:

· Червен силикон подсилен със стъклени влакна

· Бял силикон с пореста структура със стандартна плътност                    

 

 

В допълнение можем да предложим всички степени на твърдост и цветове от валцуван или отлят силикон в листова форма като например:

 

·                     Огнеустойчив в съответствие с UL 94 V(0) & V(1)

·                     Силикон с нискотоксичен дим за масово транспортиране

·                     Силикон с въглеродни вложки за проводимост

·                     Силикон по спецификации на различни министерства /на отбраната, на здравеопазването и др./

J-Flex  - Англия и "СЕНИ" ООД предлагат изрязани ленти от силиконови листи, както и рязани гарнитури, лепени гарнитури и уплътнения.

Всички силиконови листови продукти могат да бъдат доставени с и без високотемпературен самозалепващ гръб, чувствителен към налягане.

 Опитът, добит чрез нашето стратегическо партньорство означава, че Вие имате достъп до производствен екип, който познава интуитивно процеса на производство на силиконови еластомерни продукти и го е издигнал на висотата на изящно изкуство.

В завършек J-Flex - Англия и "СЕНИ" ООД разполагат с най-големите наличности от силиконов листов материал в Европа - така че на Вас да не Ви се налага да ги поддържате на склад!

 Повече от 20 продуктови листи за нашите различни силиконови листови продукти са налични в раздела за Download. В случай, че желаете консултация, можете да се свържете с нас на 052 /698 606 за незабавна доставка на силиконови листове, според Вашите изисквания или да обсъдим специфичните Ви изисквания в детайли.

 Micra-Sil®  е регистрирана търговска марка на J-Flex Rubber Products.